Mengenai Kami

Tel :

86-417-5281118

86-417-5281188

86-417-5281833

Fax :

86-417-5281008

86-417-5281098

E-mail :

info@sinomagchem.com

Your location > Home > Mengenai Kami > Kelebihan Teras

   Paten teknologi pengeluaran untuk beberapa ciptaan dan model utility.

 

   Sinomagchem diklasifikasikan sebagai sebuah syarikat berteknologi tinggi negara, telah diiktiraf untuk merangka Standard KebangsaanChina bagi "Magnesium Sulfat untuk pertanian" dan "Baja Mg dan baja B". Kami mempunyai Lesen untuk pembuatan & pengeluaran dan penjualan makanan-gred Magnesium Sulfat dan makanan-gred Magnesium Oksida, dan juga lesen pengeluaran baja nutrien sekunder (yang mengandungi baja magnesium). Kini kami adalah pengeluar terbesar dan pengeksport produk Baja Magnesium Sulphate dan produk makanan-gred, dan juga pembekal yang diiktiraf di peringkat global untuk produk agrokimia magnesium di dunia.

 

    Secara meluas menjalankan aktiviti penyelidikan saintifik, kebebasan dan kerjasama dengan beberapa institusi penyelidikan dan pembangunan.
         Institut Bebas Penyelidikan Industri Magnesium Kimia.
         Bangunan "Pusat Penyelidikan Kejuruteraan Teknologi untuk Industri Kimia Magnesit "dengan usahasama dengan Akademi Sains Cina
         Bangunan "R & D Baja Magnesium" dengan usahasama Akademi Sains Pertanian China.

 

    Sinomagchem adalah satu-satunya syarikat kimia magnesium yang diiktiraf dengan empat pensijilan di ISO9001, ISO14001, HACCP dan OHSAS18001 di China. Kami telah menyiapkan pendaftaran Magnesium Sulfat mengikut peraturan REACH, mengikut perakuan dan peraturan untuk proses pengeluaran semua pusingan dan peraturan di dalam kawalan kualiti.

 

    Rangkaian produk keseluruhannya daripada bahan-bahan mentah untuk pembuatan:
Membentuk keseluruhan perkhidmatan rantaian bekalan, Perlombongan, pengkalsinan, Pemprosesan Kimia, Logistik, Perdagangan, dan Khidmat Pelanggan.

 

    Sinomagchem adalah syarikat pembuatan kimia magnesit terbesar di di China. Secara keseluruhan, syarikat ini menguasai produktiviti , 500,000 tan magnesium sulfat & lain-lain baja magnesium dan makanan-gred; Produktiviti sebanyak 200,000 tan magnesium oksida. Mengekalkan kapasiti bekalan stabil untuk jangka masa yang panjang.